Terug naar de nieuwsbrief

 

Naar CONCIRE website

 

Concire plukt bloemen bij Weleda voor ZoetermeerIn Zoetermeer werkt Weleda aan het meest duurzame product van Nederland. Game Basics ontvangt met hun online voetbalspel dagelijks 1 mln bezoekers via hun server in Zoetermeer. Siemens ontwikkelt met het SMART Grid nieuwe producten om steden slimmer te maken. Nutricia werkt aan een 'shake van nutriënten' om Alzheimer te bestrijden. Snowworld biedt het hele jaar verse sneeuw voor heel de Randstad.

Prachtige prestaties van bedrijven die zetelen in Zoetermeer, de derde stad van Zuid-Holland. Concire doet deze bedrijven aan in haar zoektocht naar de vlag op de horizon. Concire verzamelt in gesprekken met de ondernemers de 'bloemen' die bijdragen aan de fierte van de stad. In de rondgang blijkt dat zij stuk voor stuk betekenis hebben op een veel grotere schaal dan Zoetermeer alleen. Wat betekent deze fierte van Zoetermeer voor de toekomst?

Het is nu de opgave om met deze bloemen van de New Town een uniek boeket samen te stellen. Een boeket dat richting geeft aan de ontwikkeling van de stad en verleidend genoeg is om (nieuwe) initiatieven aan de stad te verbinden. Dit boeket willen de RVOZ (Raad voor Ondernemend Zoetermeer) en OZB (Onze Zoetermeerse Bouwsociëteit) aan de stad kado geven voor haar 50e verjaardag als groeikern.

Lees meer